Uncategorized

Toughest Esbo

Hej, i fredags 24 Maj drog hela Norrvalla Grex gänget och lärarna ner till Solvalla, Esbo för där ordnades Toughest. Vi kom till Solvalla på fredag eftermiddag och direkt skulle vi gå igenom banan och kolla på hindren. Det var första gången som förstaårsstuderanden fick se Solvalla och träffa elever och lärare därifrån. Vi var funktionärer hela helgen och vissa av oss sprang också!

Vi började lördagen med en genomgång av var vi skulle vara och hur vi skulle göra på våra hinder som funktionärer och på lördag förmiddag startade eliten och elite qualifiers sedan efter det så var det mainrace och till slut så var starten för funrun och det är ett bra koncept som vi kör på här i Finland, man springer banan och man får göra hindren men man behöver inte och man får göra alla hinder och köra straffrundor som vanligt, så man bestämmer lite själv hur man vill göra när man springer man får till och med gå banan. Några grexare från Norrvalla sprang också på lördagen.

På söndag var det Toughest family som gällde! Då springer man som familj, loppet är för barnen som vill springa. Det blev en rolig dag och vi hjälpte barnen vid alla hinder och vi hejade fram alla familjer ända till mål! Alla barn var jätte duktiga och det var roligt att se att dem hade det roligt och att alla kom i mål!

Vi från Norrvalla var väldigt nöjda med helgen den blev lyckad fast det regnade nästan hela helgen. Vi tycker om att vara funktionärer på sådana tillfällen som Toughest. Sådan upplevelse.

Toughest har varit i Vörå på hösten 2018 och var i helgen i Esbo och kommer att komma till Vörå igen i höst 17-18 Augusti 2019! Toughest är en jätte rolig upplevelse så jag tycker att alla som är intresserade att springa ska anmäla sig! Jag själv har sprungit och det är jätte roligt och en häftig grej och jag kan säga att ni som tvekar på om ni ska springa eller inte anmäl er och kom och spring, känslan efteråt är super!!

Imorgon har vi dimission för de som går ut och vi alla tar ett välförtjänt sommarlov efter det! Ha en skön sommar allihopa och jag tackar för mig!

//Amanda Örn, Norrvalla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s