Uncategorized

Norrvalla superstars!

Hej, i fredags, 3 Maj hade vi Norrvallas superstars på Norrvalla!

Det var en väldigt rolig och spännande dag som ordnas av dem som ska gå ut i vår alltså  de som går sitt sista år. Vi hade aktiviteter hela dagen. Vi blev indelade i lag fyra till fem personer och vi tävlade mot varandra. Allt var frivilligt och man behövde inte göra det som blev tillsagt men desto mera man gjorde så fick man mer poäng.

Vi gjorde bland annat olika uppdrag som att sjunga i receptionen, ta oss upp för en hal ramp som var väldigt svårt men det krävdes samarbete, ta oss ett dopp i terapibassängen, få en underskrift av en lärare och göra ett så långt klädstreck som vi kunde med våra egna kläder vi hade på oss så det krävdes att tänka smart. Vi skulle också äta knäckebröd från varandras mun så snabbt som möjligt som blev en väldigt rolig grej. Vi skulle hämta saker så snabbt som möjligt. Vi kastade också ägg utomhus så långt vi kunde mellan lagmedlemmarna och det fick inte kläckas. Vi gjorde allt i lag och det var en rolig dag med fartfyllda aktiviteter vi hade hoppats på bättre väder för vi fick snö just denna dag så det var lite tråkigt.

Till finalen kom två lag. I finalen skulle vi ta oss till Rökiö kvarnstuga som ligger en liten bit bort från Norrvalla. Man fick ta sig på alla sätt utom att använda fordon så vi sprang och cyklade. Där skulle vi besvara fyra frågor som de hade lagat. Vi fick ett vinnande lag och dem vann var sitt pris. Alla kämpade bra och alla var nöjda med dagen!

 

Amanda Örn, Norrvalla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s