Uncategorized

Valhalla

Hej, förra lördagen, 6 April så var det Valhalla Obstacle Race på Norrvalla. Det är ett hinderbanelopp som är cirka två kilometer långt som innehåller 14 hinder och som ska rundas 5 varv, man får då välja om man vill vara ensam och springa alla 5 varv själv men kan också vara 1-4 lagmedlemmar. Det finns både en tävlingsklass och en motionsklass och Funrun. Om man är junior alltså 6-16 åringar så springer man i juniorklass och då är det ett varv runt banan som gäller.

Det här var tredje året som Valhalla ordandes. Folkhälsan är arrangörer och vi som studerar till Idrottsledare på Norrvalla hjälpte till, vi byggde upp hindren och fixade mycket med banan både torsdag och fredag! Men det är alltid lika roligt att göra sådant med ett sånt härligt gäng! När grexarna hjälpte till på lördagen och var arrangörer så får vi en ledig dag mitt i veckan som förtjänst.

På Facebook finns många bilder från Valhalla och man kanske hittar sig själv på någon bild om man var med och deltog.

 

Amanda Örn, Norrvalla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s