Uncategorized

Dean Krilleaars på besök!

På måndag den 18 mars kom Dean Krilleaars på besök till Norrvalla som är expert på physical literacy som han också föreläste om. Han är även en av världens främsta ambassadörer på detta nya koncept för fysiskt aktivitet. Han är också verksam vid University of Manitoba och fysisk rådgivare åt Cirque de Soleil.

Han är en riktigt bra föreläsare och vet hur man ska föreläsa. Han tog publiken till hjälp och visade olika exempel. Han visade också många diagram och bilder på t.ex. benbrott, hur benen förändras när man rör på sig och inte rör på sig och hur stor skillnad det är på länder och deras fysiska aktivitet som om man jämför USA och Finland är det ganska annorlunda.

Han hade också många roliga övningar som vi fick göra i par och grupp men också ensamma. Han gjorde det som var tungt till en rolig grej och visade flera metoder på hur man kan lära ut och visa. Krilleaars är världskänd och det är väldigt häftigt och bra att Norrvalla kan ta sådana som Dean hit och föreläsa. Tackar Dean för en riktigt bra föreläsning som gav oss många bra tips!

 

 

//Amanda Örn, Norrvalla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s