Uncategorized

Händelserik vecka på Norrvalla!

 

Hej, vi på Norrvalla har gjort mycket den här veckan.

På måndagen drog grex1 en skridskolektion åt en klass lågstadieelever som vi hade planerat själva och det gick jätte bra och roligt var det också fast det var riktigt kallt. Våra tre utbytesstudenter från Ibiza kom och skall vara med oss i två månader det ska bli riktigt roligt och vi får lära oss massor nytt av dem och öva på vår engelska också. På kvällen tog vi med dem och spelade volleyboll så dem fick se vad vi brukar göra på kvällarna.

På tisdag hade vi idrottsaktiviteter inom motionsrådgivning, då drog tre från grex1 en lektion med kettlebell, det blev en rolig lektion men det var också tungt.

På Onsdag var alla grexare arrangörer på en skidtävling vid Botniahallen. Vi var där hela dagen och hjälpte till. Det blev också en lyckad dag!

På torsdag hade vi instruktionsövningar inom motionsrådgivning och då drog två stycken från grex1 en skidlektion, vi spelade b.la fotboll med en skida, hade olika stafetter och några andra lekar. Det var super roligt fast det bara vräkte ner snö. På kvällen hade vi en get togheter kväll med alla grexare som ville komma, vi blev många och vi lagade tacos tillsammans och efter det gick vi till idrottshallen och spelade lite volleyboll.

På fredag hade vi samma lektion som på tisdagen så då drog tre stycken igen en lektion åt oss och denna gång hade vi pilatesboll på schemat. Det var också tungt men roligt med de stora bollarna.

På lördagen var det ett event i Botniahallen som vi fick fara på om vi ville så några grexare och ibizaeleverna åkte dit och vi fick vara med på en aktivitetsdag för funktionsnedsatta. Det var en trevlig och rolig dag, man fick träffa många snälla och glada människor.

 

//Amanda Örn, Grex1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s