Uncategorized

Temavecka

Hej!

På Norrvalla har vi haft en rolig temavecka, vecka 9. Hela grex var samlade och vi hade ett fullspäckat schema hela veckan.

Måndag 18.2.2019

Vi började veckan med kostrådgivning & matlagning, vi fick höra på när en lärare berättade om kosten. När vi lagade mat så gjorde vi makaronilåda, tonfisk sås och till efterrätt mockarutor. På eftermiddagen fick vi höra på en föreläsning om självkänsla av vår kurator. På kvällen hade vi bollspel i adidashallen och sedan en tacokväll som alla fick vara med på och laga mat och umgås! Vi slutade måndagen på ett bra sätt.

Tisdag 19.2

Vi började kl.9 med mental träning. Sedan på eftermiddagen hade vi planering av Open House som vi hade på Onsdag.  Sista timmen kom Erik Riska på besök som är lagkapten i Vaasan Sport. Han föreläste om hur en bra ledare är. Den föreläsningen var verkligen intressant och han kom med många bra tips och det passade perfekt att han kom och föreläste om det till en sådan skola som Norrvalla där vi skall bli Idrottsledare.

Onsdag 20.2

Vi hade Open house hela dagen för alla som ville komma och se hur det är att gå på Norrvalla. Jag tror de flesta var väldigt nöjda med dagen. Vi började dagen med välkomstrundtur i skolan och på internatet som Jesse och Rasmus hade hand om. Sedan morgonkaffe och presentation av Emilia och Wilma. Vi fortsatte dagen med lite olika träningspass. Spinning med Wilma, Tabata med Emilia och vattengymnastik med Daniela. Efter lunch hade vi också stadskrig och det var väldigt roligt. På kvällen var också program, då fick föräldrarna gå en rundtur och se hur det är och också lite info! Grex1 hade planerat lekar och samarbetsövningar till dem som var där.

Torsdag 21.2

Vår sista dag på temaveckan före vi tog sportlov!

Vi fick Johnny Granholm på besök som är sömncoach han föreläste om sömn som var väldigt intressant. Efter det hade vi avslappning. Efter lunchen hade vi volleyboll turnering med alla på Campus Norrvalla, grex elever, lärare och dem som går på språklinjen. Det var ett perfekt avslut på veckan, alla hade så roligt!

//Amanda Örn, Norrvalla.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s