Uncategorized

Vardagen på Norrvalla

Måndag 10.12

Jag kom till skolan med bussen 08:45 och gick direkt till gymmet. Lektionerna började först 12:10, så jag hade gott om tid att träna. Efteråt gick jag och åt lunch, duschade och gick till lektion. Vi hade Idrottsskador till kl 15 och efter det åkte jag hem med bussen.

Tisdag 11.12

Lektionerna började redan 08:45 och vi hade Samhällslära, till 10:40. Jag klämde in ett gympass på lunchrasten, efter passet gick jag och åt lunch. Att ha både gym, lektioner och matsal i samma byggnad, det känns väldigt smidigt och lyxigt. Efteråt gick jag i duschen, och lektionerna började igen 13:15. Vi hade Främjan av hållbar utveckling på eftermiddagen, och slutade kl15.

Onsdag 12.12

Vi började lektionerna 09:00 och hade motionsidrott hela förmiddagen. Runt 11:30 hade vi lunchpaus. 12:10 hade vi idrottsaktiviteter. Först lärde min klasskompis Fanny ut två danskoreografier till resten av klassen, som uppvärmning. Sedan spelade vi volleyboll 1h och efteråt hade vi futsal, och lite badminton. Vi slutade kl15.

IMG_1801

Emma Öst, Norrvalla

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s