Uncategorized

Vattengympa och julpynt i November?

Hej!

För några veckor sedan drog jag mitt vattengympa pass för klassen, på introduktionsövningarna. Jag hade jobbat väldigt länge på att få ihop programmet, och det tyckte jag var ganska svårt. Men jag blev själv väldigt nöjd med det i slutändan. Jag var jätte nervös, men det var väldigt kul att dra när man väl hade börjat. Det var mycket tyngre att stå på kanten och visa övningarna än vad jag trodde!

IMG_1960 (1)

Vi har även börjat julpynta på internatet!

Vi är tre stycken som delar mitt rum. Men jag sover nästan aldrig där då jag har ganska kort väg hem, men det är väldigt skönt att ha en ”egen” dush, någonstans att ha sina saker och att kunna vila i egen säng om vi har längre raster eller är lediga.

IMG_2052IMG_2051

 

Emma Öst, Norrvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s