Uncategorized

Händelser i November

Hej!

Detta har hänt de senaste veckorna!

Fredagen 9.11

Vi fick åka till Wasa Sports Club på Fredagen. Först blev vi runt visade, och tittade på alla olika maskiner och rum. Det var stort och utan karta hade jag aldrig hittat ut själv!

Jag tyckte det var intressant att få se något nytt, för jag hade aldrig varit där tidigare. Efter att vi hade gått runt och tittat fick vi fritid där en timme ungefär, innan bilarna åkte tillbaks till skolan. Man fick också lämna längre där och träna i lugn och ro och ta sig hem på egen hand. Jag passade på att träna ben där, och stannade lite längre. Det var spännande att få testa nya maskiner och märken. Det var en väldigt rolig dag!

IMG_2074IMG_2075

 

Fredagen 16.11

Vi hade en Volleybollturnering på morgonen, mot gymnasiet. Som ordnades av tutorerna. Man fick välja mellan att spela eller vara hejarklack. Både elever och lärare deltog från både Grex och Gymnasiet. IMG_2070

 

Tisdag 21.11

Idag har vi varit i Botniahallen hela dagen på en aktivitetsdag för barn i Åk 4. Vi startade kl 08:00 från skolan och kl 09:00 började det.

Jag och några andra Grex1 elever drog först en uppvärmning för alla barn, innan dagen började och alla gick till sina stationer.  Alla Grex elever har haft olika stationer med lekar, cirkelträningar, innebandy och bollspel. Jag och Sandra hade cirkelträning på våran station, med 11 olika övningar. Vi skulle ha ungefär 20min program/grupp. Vi hade bla. X-hopp, Utfallssteg, Skottkärran med kompis och situps.

Dagen avslutades kl 13:00 och vi åkte tillbaka med skolbilarna.

IMG_2086.JPG

Emma Öst, Norrvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s