Uncategorized

Fångarna på Norrvalla

Hej!

Idag var alla Grex elever tillsammans med gymnasiet med och deltog i Fångarna på Norrvalla. Som ordnades under eftermiddagen. Vi delades in i 8lag och fick ett papper med 8 olika stationer, som var placerade både inomhus och utomhus.

På stationerna fick vi göra olika sammarbetsövningar, tankeövningar och pussel. Efteråt samlades vi igen och fick kartor på området, där olika bokstäver var utplacerade. Vi skulle springa runt på området och samla alla bokstäverna. Bokstäverna skulle bilda ett ord och man skulle komma på rätt ord. De lag som lyckades bäst på de olika stationerna och hade bildat sitt ord, vann!

IMG_1688

Mitt lag vann och fick den fina pokalen!

 

Emma Öst, Norrvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s