Uncategorized

Friidrottsdag i Korsholm

Hej!

På torsdagen 20.9 var Grex1 funktionärer på Korsholms friidrottsdag. Vi startade från skolan 08:30, och vid 09:00 hade vi samling vid Botniahallen. Några av Grex1 eleverna hade i uppgift att dra en uppvärmning för barnen på morgonen, och vi andra värmde upp tillsammans med barnen.

DSC00094 (2)DSC00098  Efter uppvärmningen gick alla till sina ”stationer” längdhopp, löpning osv. Jag var på höjdhoppningen, vi höll på till 14:00, med en lunch paus. Efter det åkte vi tillbaka till Norrvalla och våran skoldag var slut. En väldigt blåsig, men rolig dag!

1

Emma Öst, Norrvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s