idrottsledare, norrvalla

Praktik Period

På Norrvalla Folkhögskola har vi fyra stycken praktikperioder, och nu som bäst är alla ettor ute på sin första praktikperiod som är 6 veckor lång. Det har redan gått 3 veckor av praktiken så vi har hälften kvar.

Som jag nämnde i det förra inlägget jag skrev före sportlovet så är jag här på Norrvalla och gör min praktik, dagarna består av att hjälpa till vid receptionen, övervaka simhallen och varannan dag att vara med Eftis barnen från kl: 13 – 17. Med barnen är vi oftast i idrottshallen och leker, ibland går vi även ut och åker pulka eller så sitter vi inne och pysslar och ritar.

Här under är lite bilder från när vi var ute och åkte pulka.

fullsizeoutput_495.jpegfullsizeoutput_494.jpegfullsizeoutput_493.jpeg

I nått tidigare inlägg så har jag nämnt att jag drar vattengymnastik några gånger i veckan här på Norrvalla. Orsaken till att jag började med det är för att det under tredje eller fjärde skolveckan kom ett tillfälle där man som studerande kunde ta en två dagars Vattengymnastiks instruktörsutbildning. Jag bestämde mig för att anmäla mig till kursen så som också några andra från min klass gjorde, och efter kursen fick jag genast förfrågan om jag ville börja dra två egna grupper i veckan vid Norrvalla, vilket jag utan att tveka hoppade på! Jag är sååå glad och stolt över mig själv att jag vågade prova på en liten utmaning. Det som är det bästa med att jobba vid sidan om skolan här på Norrvalla är att jag får praktik timmar, får superbra betalt för att dra vattengympa och såklart så får jag mycket arbetserfarenhet. Detta är något jag absolut rekommenderar till nästa års studerande att göra.

fullsizeoutput_499.jpeg

För någon vecka sen så blev alla från vår skola, Idrottsstuderandena och språkstuderandena bjuda på musikal till Vasa, det var vår lärare Tobbe som hade ordnat biljetter till Billy Elliot musikalen. Alltid roligt med lite annorlunda program!

fullsizeoutput_496.jpeg

Ansökningstiden till skolan har nu tagit slut och jag hoppas att någon av er som följt med oss i våra blogginlägg blir en del av vår Norrvalla familj till nästa år!

 

Emilia Ollqvist

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s