idrottsledare, norrvalla

Vecka 7 & 8

Den här veckan som varit har vi haft något som kallas ”slarv vecka” där vi får möjlighet att ta igen kurser som vi missat, eller skriva om prover vi fått underkänt i. Om man  under veckan inte har något man behöver ta igen så är man ledig. Som tur har jag  inte haft något att ta igen så jag har kunnat ta det lugnare, men jag har ända behövt vara på Norrvalla för att dra mina gympa grupper. I veckan har ja dragit 4 vattengympa timmar och jag skulle också haft en till gympa timme i idrottshallen för hörselskadade, men tyvärr blev jag sjuk så kunde inte leda den.

Under den sensate tiden har vi haft några besökare hit till Norrvalla som funderar över att söka hit till nästa år. Om jag minns rätt var det fyra stycken som var hit under förra veckan och den här veckan var det två stycken som kom på besök. De besökare som var här då fick b.la. ta del av en vinterdag som Emma skrev om i ett tidigare inlägg, volleyboll, simning och filmkväll.

I onsdags var det volleyboll, spinning och vattengymnastik i terapibassängen på schemat för besökarna. Spinningen drog Wilma från min klass för allihopa och Vattengympan drog Jesse som också går första året här på Norrvalla. Tyvärr var det bara tre stycken som var i vattnet men de såg ut att vara kul ändå!

fullsizeoutput_47f

Andra dagen tjejerna var här alltså igår så började vi dagen med stadskrig, det var två lag som skulle tävla emot varann och det gick ut på att man skulle försöka ta sig över till andra lagets flagga och föra den över till sitt eget lags planhalva. Om ni går in på vår Instagram ( @folkhalsan_utbildning ) så får ni se en video hur vi hade lagt upp inför det i idrottshallen.

fullsizeoutput_484

Efter stadskrig fortsatte vi med två matcher volleyboll och sen avslutade vi dagen.

fullsizeoutput_47b

Förra veckan hade vi sista simningslektionen.  Eftersom det var sista gången skulle man simma olika simsätt en viss sträcka för att få godkänt i kursen. Detta måste jag tyvärr fortsätta träna på eftersom jag denna gång inte klarade testet. Det lämnade ändå en god smak i munnen eftersom vi avslutade simkursen med bollspel i vattnet.

fullsizeoutput_47e

Nu har vi en veckas sportlov framför oss, och vi får hoppas på bra väder till det!😁 Efter sportlovet så kommer ni få följa med min praktik period, då är det dags för alla ettor att ha praktik i 6 veckor. Jag, liksom tre andra, skall jobba här på Norrvalla med b.la. eftis och främst med barn som går på årskurs 1 och 2. Det kommer blir intressanta veckor framöver!

Snart bär det av hem till Nedervetil och så hoppas jag på ett bra sportlov till alla!☀️

Emilia Ollqvist, Norrvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s