folkhälsan, idrottsledare, norrvalla

Vinterdag 15.2

Hej på er! Oj känns som att veckorna bara flyger iväg och sportlovet närmar sig med stormsteg!

Idag har vi haft en vinterdag på Norrvalla för språkstuderanden, det var två idrottsledare som hade planerat dagen och gjorde detta som sitt yrkesprov. Studeranden blev indelade i tre grupper och där var också de idrottsledare som inte hade någon uppgift med. Det fanns tre stationer, pulkaåkning, handboll i snön och skidåkning. Jag och Emilia fungerade som ledare på handbollen och det var väldigt roligt att se på när de spelade i snön då det var mycket tyngre att springa och de såg ut att ha det skoj! När alla hade fått pröva på allt samlades vi i Adidas hallen (Norrvallas konstgräshall) och  spelade fotboll som avslutning.

Nu har vi även blivit klara med vår Norrvallaturné. Sista stoppet var Donnerska högstadieskola i Karleby som vi fick besöka i onsdags. Jag märker väldigt bra på mig själv hur mycket jag utvecklats! Jag har lärt mig hur man berättar och marknadsför något och även lärt mig att jag inte alltid behöver se på vår powerpoint utan istället bara berätta fritt. Så ändå lite tråkigt att det tog slut redan men det var knappast sista gången vi gjorde något som detta 😉

 

Här ovan ser ni två bilder som är tagna från en skidåkningslektion för några veckor sedan, och bilden till höger är från en utbildningsmässa i Larsmo som ägde rum förra veckan där jag och några andra befann oss.

 

Emma, Norrvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s