folkhälsan, idrottsledare, norrvalla

Norrvallaturnén har börjat!

IMG_3665

Hej på er! Nu har vi kört igång Norrvallaturnén jag nämnde i förra inlägget! Turnén innebär alltså att vi åker runt till olika högstadieskolor i Österbotten och berättar om Norrvalla till niorna och även håller sammarbetsövningar för dem.

På onsdag var Sursik högstadieskola i Pedersöre först ute. Det blev tidig start från Norrvalla eftersom första presentationen ägde rum klockan 9:10 och det var en bit att köra. Vi höll fyra presentationer på Sursik och det gick hur fint som helst. Sedan tillbringade vi hela dagen på högstadiet och var ”hemma” i Vörå ungefär 16:00.

Fredagen spenderade vi på Kristinestads högstadieskola. Största tiden tillbringade vi i skolbilen eftersom det är en ganska lång väg till Kristinestad, men när vi väl kom fram så blev vi bjudna på mat vid skolan och sedan höll vi vår presentation och efter det sammarbetsövningar. På Kristinestads högstadium jobbar faktist en elev från Norrvalla som blev färdig våren 2017, så honom fick vi hälsa på och prata med en stund vilket var super roligt när man inte sett honom på länge.

Att stå framför en grupp med människor eller en större publik har alltid varit väldigt svårt för mig, i högstadiet var det absolut det värsta som fanns! Därför är jag så glad att jag sökte till Norrvalla, för nu är nog den största rädslan över. Att redan de första veckorna måsta ställa sig framför sin klass och dra någon musikgymnastik eller att hålla en fotbollslektion var väldigt lärorikt, fast det var väldigt nervöst de första gångerna. Men snabbt blev det bara lättare och lättare!

Klart att jag ännu är nervös före, men när man väl kommer igång med det man skall göra så försvinner nervositeten och jag njuter av att instruera andra människor. Jag är så nöjd över mig själv för att jag inte är lika nervös mera och vågade ställa mig framför klasserna denna vecka. Otroligt roligt att märka vilka framsteg man ha gjort på relativt kort tid!

Emma Lindström, Norrvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s