folkhälsan, idrottsledare, norrvalla

En mångsidig dag!

fullsizeoutput_41e

Idag har vi haft program hela dagen! Vi började 8.45 med miljökunnande och fortsatte sedan med konst och kultur, där några hade presentation om bl.a. skidskytte, tatueringar och grafitti målningar. Mycket intressant eftersom jag inte är så insatt i någon av de ämnena jag räknade upp😄.

Efter de teoretiska timmarna gick vi ner till gympasalen där Lina som studerar tredje året här på Norrvalla drog ett  muskelkonditionspass åt eleverna i årskurs 1 & 2. Det var även 3 flickor från högstadiet som var med oss idag, de var här på en ”provdag” för att se hur vi har det, eftersom alla tre funderar på att söka hit till nästa år. Efter att passet var klart så gick alla upp till spinning salen där Wilma som går i min klass skulle hålla ett spinning pass.

Vi avslutade dagen med några volleyboll matcher, det är absolut en av mina favorit sporter. Speciellt här i Norrvalla där alla är så peppade och taggade, SÅÅ ROLIGT!! Ungefär vid halv 3 tiden avslutade vi matcherna och de som förlorade plockade undan nätet. Jag gick och frågade tjejerna efteråt om de hade haft roligt under dagen och om de kommer söka hit nästa år. Alla tre svarade att de haft roligt och att de kommer lägga Norrvalla som sitt första hands val, vilket var väldigt roligt att höra!

Ifjol när jag ännu gick i högstadiet kom också jag hit till Norrvalla och provade på under några dagar. Detta är något jag absolut rekommenderar att göra om man funderar på att söka hit. Om man är intresserad och vill bekanta sig med skolan under några dagar kan du ta kontakt med vår studiehandledare Sofia Brännäs, hennes telefon nummer hittar du på folkhälsans sida och epost lägger jag här under.

sofia.brannas@folkhalsan.fi

Kort sagt: En riktigt bra dag har vi bakom oss, mångsidig och rolig!😃

Emilia Ollqvist, Norrvalla

En reaktion till “En mångsidig dag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s