folkhälsan, idrottsledare, norrvalla

Introduktion av studerande på Norrvalla: Emma Lindström

IMG_3460

 

Hejsan och välkommen!

Mitt namn är Emma Lindström och studerar andra året på Norrvalla idrottsinstitut. Jag är en tjej på 17, snart 18 vårar och sökte till Norrvalla, grundexamen inom idrott, genast efter Högstadiet. Jag valde linjen eftersom jag är väldigt intresserad av idrott och är väldigt praktisk av mig, vilket gjorde att jag var säker på at denna linje var helt rätt val för mig! Under min fritid tränar jag aktivt på gym och umgås med vänner. Eftersom jag bor på internat under skolveckorna så hinner jag se mina vänner mycket, vilket är väldigt roligt!

Jag och Emilia kommer att ge en inblick i vad vi sysslar med på Norrvalla under veckorna, våra lektioner och vad vi håller på med i våra studier, också de extra tillställningar som vi elever får ta del av som t.ex. Training & Wellness eventet som kommer att äga rum på Norrvalla nu i Februari och Valhalla Obstacle race som hålls här under våren.

Nu när andra perioden börjar lida mot sitt slut så har vi i tvåan en annorlunda praktik på gång medan vi också har vanliga lektioner. Vi kommer nämligen åka runt till olika högstadier i Österbotten och berätta om Norrvalla och Solvalla till dem som går i nionde klass. Roligt att få berätta om vår skola och hur roligt vi har det tillsammans i studierna.

Som Linda skrev i sitt inlägg att vi gör det mesta tillsammans skrattande stämmer verkligen!  Vi får prova på nya saker hela tiden så man blir aldrig trött på skolan och så skall det vara, för då lär man sig också som bäst! Här får ni följa våra studier och vår roliga vardag!

 

Emma Lindström, Norrvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s