FISAF Personal Trainer, idrottsledare, solvalla

Introduktion av studerande på Solvalla: Linda Björklund

IMG_5452Hej och välkommen till denna blogg! Mitt namn är Linda Björklund och jag studerar första året på Solvalla Idrottsinstitut. Jag kommer vara en av dem som skriver i den här bloggen så att ni kan följa med vad som händer här på vårt idrottsisntitut, Solvalla, i Esbo!

Jag är 20 år ung och har som förstudier gått gymnasiet och tagit studenten våren 2017 och valde sedan genast att söka till Solvalla för att utbilda mig till idrottsledare. På sidan om idrottsledarstudierna utbildar jag mig även till FISAF Personal Trainer.

I bloggen kommer jag mest dela med mig om allt det roliga vi får uppleva här under studierna. T.ex. vad vi håller på med för stunden. Just nu har vi som teman: vintersporter, bollspel, barn och unga. Vi planerar och fungerar även som organisatörer och funktionärer på olika evenemang, bl.a. Stafettkarnevalen och andra friidrottstävlingar. (Bilden ovan är från höstens friidrottstävlingar för lågstadieskolor, som vi organiserade tillsammans med Esbo If) Ni får även  läsa om alla de olika och roliga sätten vi studerar på, hur våra veckoscheman kan se ut och hur otroligt roligt vi alla har tillsammans här på Solvalla!

Vårt motto är gemenskap, ledarskap och rörelseglädje och det är verkligen det som våra studier består av. Vi gör det mesta tillsammans skrattandes och det finns sällan tråkiga eller slöa dagar! Följ med våra mångsidiga studier och kika gärna in här för att få veta mer om hur kul det egentligen är att studera till idrottsledare!

Linda Björklund,
studerande på Solvalla Idrottsintitut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s